Pizzeriassa monipuolinen valikoima - huomioimme myös erikoisruokavaliot

Pizzeriamme palvelee iltamyöhään asti. Maistuisiko paksu pannupizza tai maukas salaattipizza? Meiltä pizzat moneen makuun! Myös gluteenittomana ja laktoosittomana. Kaikki pizzat myös mukaan vietäväksi. Meillä ei ole kotiinkuljetusta.

Kotoisa ja viihtyisä pizzeria

Pizzeriamme on toiminut jo vuodesta 1994. Sisustus meillä on viihtyisää ja kotoisaa ja tilaa on jopa 50 hengelle - tule siis isollakin porukalla!

Lounaspizzat arkisin 10.30 - 14.00

Tule ruokailemaan myös lounasaikaan. Annoksen hintaan kuuluu hanalimsa 0,4l , salaatti, kahvi tai tee. Ruokajuomien lisäksi tarjoilemme myös virvoitusjuomia, olutta, siideriä ja lonkeroa.

Pizzat

Pizzat sisältävät lisäksi juuston ja tomaattikastikkeen. Pizzan hintaan sisältyy aina salaatti. Kaikki pizzat laktoosittomia. Pizzat saa myös gluteiinittomina.

Täytteet:
Savuporo, pepperonimakkara, tonnikala, kebab, jalapeno, oliivi, sipuli, valkosipuli, punasipuli, juusto, sinihomejuusto, fetajuusto, simpukka, parsa, maissi, persikka, kinkku, anjovis, paprika, jauheliha, kana, kanamuna, ananas, kapris, salami, katkarapu, mexican -kastike, herkkusieni, pekoni

Lisätäyte norm. 0,80 € / perhe 1,60 €, gluteeniton pohja + 2,00 €